Författaren Monika Häägg om Kulturdagboken

Författaren Monika Häägg har utkommit med fyra romaner i den historiska serien om ”Solbarnet- böckerna om Fry”. Monika Häägg har tidigare porträtterats på Punctum saliens i serien Skaparglädje och skapande människor Möte med författaren Monika Häägg

Monika är en människa med tillgång till flera kreativa uttryck. Hon har rika erfarenheter av att arbeta inom kulturlivet, med teater, med musik. Jag är därför mycket glad över de rader som Monika Häägg skrivit om Kulturdagboken.

Är du intresserad av fler tankar om Kulturdagboken och länkar till återförsäljare besök sidan Kulturdagboken. Boken finns till försäljning i nätbokhandeln och hos väl valda återförsäljare.

Mer om Monika Häägg har du också möjlighet att läsa på hennes hemsida www.monikahaagg.se

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).