Digital release för Kulturdagboken!

Den 28 maj var det boksläpp av ”Kulturdagboken” i samband med kulturkväll på Svenska Tantens trädgårdscafé vid Bergkvara slottsruin strax utanför Växjö. Nu är det dags för den digitala releasen!

Lördagen den 7 januari drar vi igång. Någon/några gånger per dag blir det uppdateringar i evenemanget på Facebook. Du får veta mer om tankarna bakom bokprojektet, bokens innehåll, men också ta del av inlägg om kulturens betydelse för bildning, demokrati, hälsa och personlig utveckling.

Välkommen till en härlig kulturhappening!

Ungefär samtidigt når ”Kulturdagboken” handeln. Den digitala releasen ger dig möjlighet att under en begränsad period köpa boken till introduktionspris.

Kulturdagboken spiralinbunden
Kulturdagboken, en plats för dina kulturupplevelser, ISBN 978-91-7463-493-8, spiralinbunden, format 12 x19 cm

Varmt välkommen till en härlig kulturhappening via de sociala medierna.

Vill du läsa mer om kulturkvällen på Svenska Tantens trädgårdscafé? Då ska du klicka in dig på inlägget Kultur i sommarkvällen på Svenska Tantens trädgårdscafé.

Den digitala releasen varar mellan den 7 och 15 juni 2014. Önskar du köpa boken kan du mejla mig på adress elisabeth.jonsson@punctumsaliens.se Ange ditt namn, adress och antal exemplar du önskar köpa.

Under uppbyggnad är nu också en egen sida här på Punctum saliens för Kulturdagboken. Här kommer du framöver att finna kunduttalanden samt länkar till återförsäljare med mera.