Boksläpp och sång!

Den 28 maj är det boksläpp för andra boken i Punctum saliens regi, ”Kulturdagboken”. Varmt välkommen till bokrelease med sång och musik på Svenska Tantens trädgårdscafé strax utanför Växjö. Det är planerat för en härlig Qoola Qvinnor kväll som är tänkt att bli något utöver det vanliga.

 

bokrelease Kulturdagboken

Om ”Kulturdagboken”

”Kulturdagboken” är tänkt att vara en plats med utrymme för skrivande reflektioner om dina kulturupplevelser. När du rest, varit på en plats som berört dig, sett en föreställning eller en utställning, skriver du ner dina reflektioner i Kulturdagboken. På detta sätt blir denna bok, din personliga kulturdagbok, en form av logg. Den visar var du varit, var du står idag och vart du är på väg.

Rubrikerna som finns förtryckta är tänkta att inspirera till vidare reflektioner. Anteckna på det sätt som passar dig och det aktuella tillfället. I slutet av boken finner du också några önskelistor och tips på litteratur för dig som vill veta mer om kulturens betydelse för hälsa och personlig utveckling.

Har du inte möjlighet att komma denna kväll har du ändå möjlighet att förbeställa ett exemplar av boken. Skicka då bara namn och adress till elisabeth.jonsson@punctumsaliens.se och ange antal exemplar av boken som du önskar köpa så skickas boken hem till dig.

Alla aktiviteter kring boken har du möjlighet att följa på bokens egen Facebooksida, Kulturdagboken.

Punctum saliens tar nu ett uppehåll i sin publicering. Nästa inlägg blir fredagen den 25 april.

Tills dess läs gärna något av nedanstående inlägg på Punctum saliens. Eller varför inte läsa mer om nätverket Qoola Qvinnor som du också finner på Qoola Qvinnor Facebook.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).