Änglabacken säljer Kulturdagboken

I dagarna blev det klart att Änglabacken, vid Bländapassagen i Växjö kommer att erbjuda Kulturdagboken i sitt sortiment.

Änglabacken är en present- och inredningsbutik i romantisk lantlig stil.

Änglabacken säljer inredning för hemmet – mest från danska leverantörer som Ib Laursen, House Doctor, Aspegren, Gerbera, Miljögården, Svenskt Mathantverk, Madam Stoltz, Willow Tree med mera. Förutom inredning finns här också kläder i den klassiska lantliga romantiska stilen. Just nu präglas butiken av en sinnlig och varm julskyltning som för tankarna till svunna tider.

Uppdatering juli 2016. Butiken Änglabacken är nedlagd så jag ber att få hänvisa till andra inköpsställen för Kulturdagboken.

anglabacken front

Recension Kulturdagboken

Fick i dagarna också en fin reflektion om Kulturdagboken av Holger Wästlund . Ett utdrag:
Elisabeth Jönsson har gjort något annorlunda. Hon har skapat och gett ut en kulturdagbok, en dagbok som läsaren själv ska fylla med innehåll. Jag bestämde mig för en månad sedan att pröva om den verkligen fungerar. Och det gör den.

Den lilla Kulturdagboken går lätt ner i en ficka eller en väska när man besöker ett kulturevenemang. Den är smakfullt gjord med fina foton i bakgrunden på varje sida och har en genomtänkt struktur som gör att man kan analysera sina olika kulturupplevelser på ett likartat sätt för att kunna jämföra och dra gränsöverskridande slutsatser. Tack Elisabeth Jönsson! Kulturdagboken är en liten pärla.

Fler tankar om Kulturdagboken

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens