Inspirerande bloggar om sociala medier

För en tid sedan tipsade Punctum saliens om några sidor att utforska för dig som är fotointresserad. Detta inlägg kan du ta del av här

Vilka sajter ska man då besöka om man vill veta mer om sociala medier och öka sina kunskaper inom det området?

Punctum saliens vill framhålla:

Patricia Mellin som regelbundet uppdaterar sin sajt och är väl påläst inom sociala medier. Detsamma gäller för

Tommy K Johanssons sajt TKJ.se Denna sida uppdateras flera gånger per dag med rykande färska nyheter om datorer och internet.

Hjälp till att fylla på listan. Vilka sajter vill du framhålla när det kommer till att hålla sig ajour om de sociala medierna?

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).