Vinn bok av Marie-Louise Zeisig

Nu har du en unik möjlighet att via Punctum saliens vinna ett exemplar av boken Kliv fram, ta plats, tala!

Kliv fram, ta plats, tala!

Författare är Marie-Louise Zeisig, retorik och kroppspråksexpert som regelbundet medverkar i dagspress och media. Läs hennes gästinlägg för Punctum saliens, Kliv fram, ta plats, tala!  Här berättar hon om den kreativa skrivprocessen bakom boken.

 

Marie-Louise Zeisig

Marie-Louise Zeisig

Marie-Louise Zeisig har mångårig erfarenhet av utbildning och utveckling i retoriken och talandets konst. Steg för steg går hon i boken Kliv fram, ta plats, tala! igenom vad du ska tänka på för att bli en god talare, en talare som framför det du vill säga med självförtroende och auktoritet. Boken innehåller övningar och kunskaper som hjälper dig att vässa ditt kroppspråk och som hjälper dig att bli skickligare på att höja din röst i olika sammanhang.

Vinn boken!

Kliv fram,ta plats,tala

I vinstpotten finns två böcker. För att vinna boken skicka in din motivering till varför just du ska vinna boken. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.Senast den 15 september behöver vi din motivering. Skicka din motivering till:elisabeth.jonsson@punctumsaliens.se

Vinnarna utses av Marie- Louise Zeisig och meddelas via mejl efter den 15 september 2014.

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).