Vilken soaré det blev!

Ingrid Tollgerdt-Andersson föreläste om attraktion, passion och personkemi

Växjöborna kunde under onsdagkvällen ta del av ett inspirerande föredrag med Ingrid Tollgerdt-Andersson. För sång och musik under kvällen svarade Elisabeth Jönsson och Allan Rogers.

ingridtollgerdtanderssonIngrid Tollgerdt-Andersson har du tidigare kunnat läsa om i olika sammanhang här på Punctum saliens. Hon är just nu aktuell med romanen Kärlek och svek som är en uppföljare till romanen Gränslandet. Om boken och om hur vi skapar framgång på den sociala arenan berättade Ingrid om vid sitt besök på stadsbiblioteket i Växjö den 14 oktober.

Elisabeth Jönsson och Allan Rogers framförde musik på temat kärlek

 elisabeth jonsson och allan rogers

Ingrids föreläsning varvades med musik framförd av Elisabeth Jönsson, sång och på piano Allan Rogers.

program elisabeth jonsson

Kvällen blev uppskattad! Redan nu finns planer på ett samarbete också nästa höst.

Mer om evenemanget och intressanta länkar finner du i inlägget Bokrelease med kärleksmusik.

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

En reaktion till “Vilken soaré det blev!

Kommentarer inaktiverade.