Välkommen till sommarkväll i Stehags kyrka

I samarbete med Eslövs församling och Maria Jönsson, kyrkomusiker i Lomma församling bjuds den 20 juli på en sommarkväll i Stehags kyrka. Jag kommer att läsa och berätta om mitt författarskap och min senaste bok Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i. Kommer även att sjunga några väl valda musikstycken.

Får med detta förmånen att även denna sommar samarbeta med Maria Jönsson.  Vi hade sommaren 2015 ett gemensamt framförande i Lomma kapell, Från hjärtat, en kväll i juni.

Maria och jag är kusiner och det känns speciellt för oss båda att samarbeta med varandra. Våra respektive fäder, tillika bröder, musicerade under vår uppväxt en hel del tillsammans och hade spelningar runt om i Skåne.

Välkommen på virtuell rundtur i den vackra stenkyrkan byggd i mitten av 1100-talet, Stehags kyrka.

Tid 20:00-21:00, Stehags kyrka, Skåne, präst: Britt-Marie Cedergren och musiker: Margareta Önnerlid Nilsson.

Önskar Dig en fin sommarledighet!

Tar några veckors uppehåll för Punctum saliens och är åter med nya inlägg under augusti månad. Varför inte passa på att läsa Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i under sommaren. Du finner ytterligare information om boken och länk till aktuella återförsäljare via sidan Mer Människa

Önskar du köpa ett signerat exemplar av boken är du välkommen att kontakta mig på adress: elisabeth.jonsson (snabel-a) punctumsaliens.se

Önskar dig en underbar semester och sommarledighet!

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens