Sång för själ och hjärta

Den 30 juni kommer jag att läsa några av mina texter och sjunga i samband med En kväll för själen i Lomma kapell.

Är just nu mitt uppe i en period av extra intensiv sångövning. Under gårdagen var det också sångarträff hos Maria Sennvall med möjlighet att framföra valda stycken ur den personliga repertoaren.

mariasennvallelisabethjonsson

Jag har haft förmånen att få samarbeta med Maria Sennvall i samband med release av den Kulturdagbok som jag gav ut i regi av Punctum saliens våren 2014 (läs mer i inlägget Toner i sommarkvällen).

Sedan två år tillbaka tar jag också regelbundet lektioner för henne. Maria har du tidigare kunnat läsa om här på Punctum saliens i inlägget Maria Sennvall om sin kärlek till sången och musiken.

Maria är verksam som sångpedagog och anordnar regelbundet sångarträffar. Ledorden för hennes verksamhet är sång för själ och hjärta. Maria är engagerad i Smålandsoperans verksamhet och projektledare för Smålands körfestival som äger rum i Rosdala glasbruk i Norrhult den 9-11 oktober. Läs mer på Smålands körfestival,Smålandsoperan.

Ett svar på ”Sång för själ och hjärta

  • 14 juni, 2015 kl. 7:05 e m
    Permalänk

    Så fin sida <3 Ville bara lämna ett litet avtryck att jag varit här. Har haft en paus på min blogg men nu är jag tillbaka igen 🙂 Mvh Catarina, Kiruna

Kommentarer är stängda.