Sak och Smak Kittebo kursgård

Sak och Smak Kittebo kursgård. Den 1-2 oktober 2016 anordnar nätverket Sak & Smak en kultur- och utflyktsrunda i Moheda med omnejd. Det finns utflyktsmål vid vilka besökaren kan inhandla och ta del av  allt från bakverk och andra delikatesser, men också textilier, hantverk, garn, inredningsdetaljer, konst, smycken, blommor och öppen trädgård.

Sak och Smak Kittebo kursgård

Ett av utflyktsmålen är Kittebo kursgård och skogscafé som drivs av Eva Fodor Velander och Sven Velander. I samband med helgens aktiviteter har du möjlighet att till ett förmånligt pris köpa mina böcker, men också böcker av andra författare som är medlemmar i Författarrummet hos Kittebo kursgård.

sakochsmakkarta2016

sak och smak Kittebo kursgård

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).