Qoola Qvinnors visitkortslotteri!

I samband med evenemang i Qoola Qvinnors regi anordnas ofta ett visitkortslotteri.

Releasen av ”Kulturdagboken” på Svenska Tantens trädgårdscafé har jag valt att lägga som ett Qoola Qvinnor evenemang då jag tycker att nätverket under ledning av Siv Thuresdotter gett mig så mycket inspiration och kraft.

I dagens inlägg presenterar jag dem som givit gåvor inför release och kulturträffen ”Toner i sommarkvällen” den 28 maj på Svenska Tantens trädgårdscafé.

Anna Lund, Våga Hälsa

skänker en behandling i Access Bars till visitkortslotteriet i samband med eventet på Svenska tantens trädgårdscafé. Mer om behandlingen Access Bars kan du läsa i bifogad länk http://www.vagahalsa.se/behandlingar

Mi Norin, Minos Manus

skänker ett presentkort på massage, http://minosmanus.weebly.com/

Olle Larsson lektor i historia och författare

bannerollelarsson

bidrar med två av sina böcker ”Stormaktens sista krig”(Adlibris, Bokus, CDON.com) och ”Svensk historia” (Adlibris, Bokus, CDON.com). Läs gärna Olle Larssons intressanta gästinlägg för Punctum saliens http://www.punctumsaliens.se/skribenterpunctumsaliens/sparen-fran-det-forflutna-kallor-till-vart-liv-gastinlagg-av-olle-larsson/

Maria Sennvall, Sång för själ & hjärta

sennvallfrontbanner

skänker ett presentkort till antingen medverkan vid en sångarträff eller en sånglektion. Vinnaren bestämmer vilket! Det är Maria som jag samarbetar med i detta evenemang och hon är också min sångpedagog. Läs om Marias kärlek till sång och musik i serien ”Skaparglädje och skapande människor” här.

Carina Ståhl, Gyllenljus, konstnärlig fotograf

carinastahlfrontpage

skänker några av sina vackra kort till visitkortslotteriet. Läs mer om Carinas konstnärsskap här.

Carina har tidigare medverkat i serien ”Fotografer och konstnärer berättar” på Punctum saliens. Detta inlägg kan du ta del av via denna länk Solljuset inspirerar Carina Ståhl i hennes skapande.

Åke Svensson, författare

skänker ett ett exemplar av boken ”Växjö – ett reportage”. Boken vänder sig till alla som är intresserade av Växjö stad av i dag och i går.
Åke Svensson är Växjö kommuns kulturpristagare 2013.

Reklamriket i Växjö

skänker två vinster till lotteriet, tryck av 250 lyxvisitkort i 350 gram Silk-papper. Offsettryck. Vinnarna levererar färdigt tryckmaterial.http://www.reklamriket.se/

Ewa Wallmark, Försmaken inlevelsebutik Öhr

skänker ett fint handduksset från Nyblom&Kollen https://www.facebook.com/Forsmaken

Försmaken är också återförsäljare för första boken i Punctum saliens regi, ”Berika och värna livet:tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration.