Kulturdagboken Växjö konsthall

Nu har du möjlighet att köpa ditt exemplar av Kulturdagboken i Växjö konsthall.

I Växjö konsthall är en mötesplats för den samtida konsten. Växjö konsthall vill spegla det gränsöverskridande arbete som engagerar många av dagens konstnärer. Ambitionen är att vara lyhörd och ligga i framkant för konstens förutsättningar och villkor.

Till konsthallen är det fri entré och det finns också möjlighet för skolgrupper att boka in sig för visningar och workshops.

Är du nyfiken på vad som händer just nu i Växjö konsthall? Jag rekommenderar ett besök på konsthallens hemsida Växjö konsthall.

Rekommenderar också tidigare inlägg här på Punctum saliens med inlägg från Växjö konsthall.

Läs mer:

Graham Dolphins konst skapar möjligheter att se under ytan

Kreativ julkonst i Växjö konsthall

Mörkersyn i Växjö konsthall skapar reaktioner

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).