Kreativa samarbeten 2015

I detta inlägg har du möjlighet att läsa mer om händelser och digitala, kreativa samarbeten inom ramen för Punctum saliens 2015. Det är fantastiskt att få summera ett så härligt och kreativt år. Tacksam!

I nästa veckas inlägg kommer jag att berätta om hur jag under det gångna året alltmer flyttat ut Punctum saliens i det verkliga livet genom olika kulturevenemang i samarbete med fotografer, författare och musiker.

Jag har turen att få ha varit med om ett år som på det mer personliga planet präglats av skaparlust, kreativitet och fina möten såväl digitalt som i verkliga livet .Ur positiva och vackra händelser i livet kan vi hämta livskraft, generositet och medmänsklighet.

bannerpunctum

Punctum saliens under 2015

Under det gångna året har jag via Punctum saliens haft förmånen att samarbeta med engagerande och kreativa personligheter. Flera av dem har skrivit för och även i olika sammanhang medverkat på Punctum saliens under året. Jag kommer inom kort att på nytt dela dessa inlägg via Punctum saliens Facebooksida som du är varmt välkommen att följa.

Gästskribenter 2015

Gästskribenter 2015 har varit Maria Bielke von Sydow, författare och förläggare, Inger Littberger Caisou Rousseau, litteraturvetare och docent vid Lunds universitet, Torun Israelsson som driver Kreativitetsguiden, en sajt som tar upp kreativitet ur olika aspekter samt Kerstin Sörbom, verksam som livscoach, inspiratör och mentor i sitt eget företag KS Utveckling AB.

Skaparglädje och skapande människor 2015

I serien Skaparglädje och skapande människor har Maria Jönsson, kyrkomusiker i Lomma församling och vissångerska samt Allan Rogers, fd musiklärare gymnasiet och körledare Blandad konfekt, porträtterats.10366172_771003316267502_6181042294024498661_n

Bloggare inspirerar 2015

I serien Bloggare inspirerar har du fått möta Anna-Karin Mattsson, som driver Maskroskvinnans Tankefrön och Maud Granholm, Basilicablogg.

Fotografer 2015

Fotografer jag samarbetat med under året har varit Halina Larsson, Carina Ståhl och Åsa Ahl.

Författare inspirerar 2015

I serien Författare inspirerar har du fått möta Ingrid Tollgerdt-Andersson.

ingridtollgerdtanderssonkarlekochsvek

Ett innerligt tack till dig som bidragit till att med värme och generositet dela med dig av dina kunskaper, tankar och erfarenheter på Punctum saliens.

Och ett varmt tack till dig som regelbundet följer och delar Punctum saliens inlägg. Tillsammans skapar vi kultur och sprider de värden vi vill ska prägla vårt samhälle.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

5 svar på ”Kreativa samarbeten 2015

 • 7 januari, 2016 kl. 9:24 e m
  Permalänk

  Hej Elisabeth!

  Tack för denna fina återkoppling från år 2015!
  Roligt att få vara en del av ditt imponerande, ambitiösa och professionella kulturarbete.

  Nu ska det bli spännande att ta tag i 2016 – Möjligheternas År!

  Hälsningar
  Torun

 • 12 december, 2015 kl. 3:31 f m
  Permalänk

  Tack för ett härligt år i skrivandets och skapandets tecken. Ser fram emot mer samarbete under nästa år. Tack för Punctum Saliens detta fina forum som berikar och manar till eftertanke.

  Gott slut och gott nytt till alla
  hälsningar Maria Bielke von Sydow, författare och förläggare, BIMA-förlag

 • 11 december, 2015 kl. 7:12 e m
  Permalänk

  Varma gratulationer till ditt fina arbete, kära Elisabeth, och all lycka under det nya året.

  Tack för att jag fick medverka som gästskribent. Det var roligt och stimulerande på alla sätt och jag känner mig hedrad.

  De allra varmaste hälsningar
  Inger Littberger Caisou-Rousseau

 • 11 december, 2015 kl. 9:59 f m
  Permalänk

  Tusen tack att jag fick vara med 🙂
  Det är glädjande och hedrande!
  Varma hälsningar
  Halina

Kommentarer är stängda.