Inspirerande kulturevenemang i Växjö

Inspirationsföredrag med Ingrid Tollgerdt- Andersson

Kärleksmusik Elisabeth Jönsson, sång, Allan Rogers, piano

Den 14 oktober kommer Ingrid Tollgerdt-Andersson till Växjö för att berätta om vad som gör oss framgångsrika på den sociala arenan. Det blir en inspirerande föreläsning om kroppsspråk, attraktionskraft och personkemi.

Ingrid berättar om sin senaste bok Kärlek och svek. Kärleksmusik med sång av Elisabeth Jönsson och på piano Allan Rogers ger en musikalisk inramning till programmet.

Mer information om hur du säkrar din plats via bifogad inbjudan. Mer om detta inspirerande evenemang har du du också möjlighet att läsa i följande inlägg:

Bokrelease med kärleksmusik och Allan Rogers skapar sångglädje.

Säkra din plats nu!

bokreleasetollgerdt

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).