Festival som inspirerar

Inspireras på café Timjan

Välkommen till Smålands kulturfestival och söndagen den 2 november klockan 11.00 till Timjan café och restaurang, Nydala

Emilia Linderholm sjunger och berättar om sitt konstnärsskap

Det blir ett inspirerande möte med konstnären Emilia Linderholm som sjunger och berättar om sitt konstnärsskap. Konstverket till detta inlägg är Emilia Linderholms och bär titeln Min plats på jorden.

Elisabeth Jönsson om Kulturdagboken

Elisabeth Jönsson medverkar vid detta evenemang och kommer att berätta om tankarna bakom Kulturdagboken och om kulturens betydelse för hälsa och personlig utveckling.

Boka biljetter!

Du har möjlighet att läsa mer om detta evenemang och boka biljetter via hemsidan för Smålands kulturfestival.

Är du själv intresserad av att testa eller vidareutvecklas i ditt måleri har du via Smålands kulturfestival också möjlighet att delta i en två-dagars kurs i måleri som leds av Lena och Emilia Linderholm.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).