Famna livet i ett enda andetag

Famna livet i ett enda andetag. Under sommaren har jag medverkat i en mycket givande sångkurs på Ädelfors folkhögskola strax utanför Vetlanda. Under ledning av sångpedagog Jennifer Larsson lärde deltagarna sig grunderna i CVT, Complete Vocal Technique, Komplett Sångteknik. Länk till Jennifers hemsida via vilken du kan läsa mer om Jennifers verksamhet och CVT finner du i slutet av detta inlägg.

Veckan avslutades med en mindre konsert då jag också framförde sången ”Famna livet i ett enda andetag” för vilken jag skrivit såväl sång som musik. Jag är mycket glad för att Jennifer Larsson fastnade för sången och valde att framföra den vid Selångers pilgrimscenter den 26 juli.

Du har möjlighet att lyssna till Jennifer Larssons fina tolkning här.

 

Förutom att Jennifer är en duktig sångerska och musiker är hon en skicklig sångpedagog. Läs mer om Jennifer Larsson och Sångakuten.

Se också Sångakutens Facebooksida

”Famna livet i ett enda andetag” är en av de sånger jag skrivit och som jag allteftersom planerar att ge ut noterna för. Sångerna är ett led i att få vara Mer Människa. Se boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.

Sångerna kommer jag också själv att framföra i samarbete med ett längre bokningsbart program som jag håller på att utveckla i samarbete med två skickliga musiker. Mer information om detta längre fram.

Elisabeth Jönsson

Foto:http://www.freedigitalphotos.net/images/Sunset_And_Sunrise_g108-Misty_Forest_p122829.html