En kväll i själens rum

Varmt välkommen till ”En kväll för själen”i Lomma kapell den 30 juni 2015 kl. 18.00.

Jag kommer att sjunga ur min personliga repertoar och läsa väl valda texter jag själv författat. Arrangör för kvällen är Lomma församling och samordnare kyrkomusiker Maria Jönsson.

En av de texter jag kommer att läsa under kvällen har du möjlighet att lyssna till via Youtube. Texten bär rubriken Om sanningen.

Evenemanget har uppmärksammats av Smålands författarsällskap.

Elisabeth Jönsson

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).