Bokrelease med kärleksmusik

Inspirerande kulturevenemang

på Växjö stadsbibliotek

14 oktober 2015

 

I dagarna släpper Ingrid Tollgerdt Andersson uppföljaren till romanen ”Gränslandet: en kärleksroman”. Hennes senaste bok bär titeln ”Kärlek och svek” och du kommer att få möjlighet att läsa mer om den i ett inlägg här på Punctum saliens under hösten. Den 14 oktober kommer Ingrid till Växjö.

Ingrid Tollgerdt Andersson om passion, personkemi och social attraktion….

Den 14 oktober kl. 18.00 har du möjlighet att uppleva en spännande föreläsningskväll i Växjö med Ingrid Tollgerdt Andersson.

Ingrid Tollgerdt Andersson , fil. dr. forskare, föreläsare, författare, bloggare och krönikör pratar om forskning kring kroppsspråkets magi, om personkemi och passionens betydelse i våra liv och om vad som inspirerar hennes författarskap. Ingrid är bland annat känd för sin medverkan i TV-programmet ”Kärlekskoden”.

I sin roll som ledarutvecklare har hon lång erfarenhet av passionens, kroppsspråkets och personkemins betydelse för välmående och framgång på den sociala arenan. Hon har vidare skrivit ett antal populärvetenskapliga böcker inom området såsom ”Attraktion och kemi” och ”Passion- nyckeln till framgång”.

…och stämningsfull kärleksmusik av

Elisabeth Jönsson och Allan Rogers

Under kvällen får du också lyssna till musik framförd av Elisabeth Jönsson sång och Allan Rogers,piano. Allan och Elisabeth kommer att framföra ett musikprogram inspirerat av Ingrids skönlitterära romaner. Det blir en blandad repertoar med såväl klassiskt som nyare sånger med kärlek och svek som bärande tema.

Så meddelar du din medverkan

Kostnad för deltagare är 200 kronor per person och då ingår Ingrids senaste roman ”Kärlek och svek” i priset. Antalet platser är begränsat!

Anmälan sker genom att du betalar in 200 kronor senast den 1 oktober till:

Bankgiro: 5864-6423 eller

Plusgiro: 621 09 16-0

Viktigt! Glöm inte att ange ”Växjö” och ditt namn när du betalar.

Läs mer via hemsidan för Ingrid Tollgerdt Andersson. Här finner du länkar till Tollgerdt ledarutveckling, Tollgerdt Förlag och Ingrids uppskattade blogg.

Läs mer också på Punctum saliens om Ingrids bok Gränslandet: en kärleksroman och hennes uppskattade gästinlägg som bär rubriken Passion, självkänsla och framgång.

Fler nyheter kring detta evenemang

Fler nyheter och perspektiv kring detta inspirerande evenemang kommer du att kunna ta del av här på Punctum saliens under hösten, men också via Punctum saliens Facebooksida.