Bloggat om Mer Människa

Bloggat om Mer Människa. Nyligen publicerades ännu ett blogginlägg om Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i . Det är Anna Damm som skrivit på sin blogg och hemsida Mindpower/ boken Mer Människa.

Anna Damm skriver bland annat: ”En bok som andas kärlek, stillhet och glädjen över livet och dess fantastiska skiftningar. Om vikten att möta sig själv i sin egen rytm och balans för att kunna uppskatta sig själv och sin omvärld.” 

Det är lätt att se när jag navigerar runt bland de läsvärda inläggen som Anna skrivit, att det är en vis, livserfaren och reflekterande kvinna som skapar Mindpower.

Bloggat om Mer Människa

Det är fint som författare och skribent, kanske det finaste av allt i författarskapet, när läsare och författare möts. Ta gärna del av fler läsarreflektioner via följande inlägg:

Anna- Karin Mattsson om Mer Människa

Eva Lind Johansson om Mer Människa

Ingrid Tollgerdt- Andersson om Mer Människa

Inger Littberger Caisou-Rousseau om Mer Människa

Läsarröster Mer Människa

Maud Granholm om Mer Människa

Vidgade perspektiv

Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i lever vidare. Om evenemang, skrivarcirklar, återförsäljare med mera kan du läsa på sidan Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.

Och har du läst boken välkommen att dela med dig av dina tankar i kommentarsfältet eller i bokens Facebookgrupp. Jag är nyfiken på dina tankar.