Kulturdagboken, Alvesta kulturrunda, Kittebo kursgård

Kulturdagboken, Alvesta kulturrunda, Kittebo kursgård. Till helgen är det kulturrunda i Alvesta kommun. Karta och deltagarlista för årets kulturrunda finns att hämta via hemsidan för Alvesta kommun, Alvesta kulturrunda. På Kittebo kursgård och skogscafé kan du köpa ditt personliga exemplar av Kulturdagboken.

Vid årets kulturrunda medverkar Kittebo kursgård och skogscafé som jag har en hel del samarbete med. På Kittebo kursgård, som drivs av Eva Fodor Velander och Sven Velander, har du möjlighet att köpa mina böcker. Varför inte ditt personliga exemplar av Kulturdagboken? I Kulturdagboken finns förtryckta sidor med olika frågeställningar så att du själv kan dokumentera och reflektera över dina olika kulturupplevelser. I boken finns också utrymme att skapa olika önskelistor för kommande kulturupplevelser. Vidare finns det i boken tips på litteratur för dig som vill veta mer om kulturens betydelse för hälsa och personlig utveckling.

kulturdagbokenkittebo

Releasen för Kulturdagboken var i maj månad 2014 på Svenska tantens trädgårscafé. Caféet som också erbjuder konstutställningar och kreativitetskurser ligger intill Bergkvara gård strax utanför Växjö. Under releasen bjöd jag tillsammans med Maria Sennvall på Toner i sommarkvällen.

Kulturdagboken presenterades också vid ett evenemang hos Timjan café och restaurang under Smålands kulturfestival 2014 då jag samarbetade med konstnär Emilia Linderholm, Konst och kultur hos Timjan.

Mer om Kulturdagboken

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens