Välkommen till min kreativa drömverkstad

På besök i mitt skapande rum

För ett tag sedan gav jag dig som läsare till Punctum saliens en inblick i mitt skapande rum. Vad har hänt sedan sist?

Skrivandet

Skrivandet och fotograferandet till min bok fortgår. Just nu känns det som jag är klar med det mesta av researcharbetet. Framför mig ligger nu åtskilliga timmar av skrivande. Det känns som jag vet vad jag vill förmedla, men eftersom jag också vet att jag gärna ändrar mig under skrivandets gång så får innehållet fortsätta vara en hemlighet. Du som läser inläggen här på Punctum saliens kommer att känna igen grundandan och ämnena till viss del.

Marknadsföring

På olika kulturplatser finns just nu dessa vykort att ta del av. Önskar du några vykort att dela ut blir jag väldigt glad. Mejla då bara mig om detta elisabeth.l.m.jonsson@telia.com eller lägg en kommentar i kommentatorsfältet nedan. Kanske kan jag göra dig en liknande tjänst i gengäld?

Visiotkort och vykort i samma stil

 

Upptäck kreativiteten i skattkammaren

 

Skaparglädje och själslig inspiration

Och så har jag tagit tillfället i akt att njuta av det kreativa flow jag är inne i just nu genom att göra det lite vackert hemma.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så idag fick du dig till livs lite av min egen skaparglädje och inspiration.

Hoppas du får en din söndag och en bra vecka!

4 svar på ”Välkommen till min kreativa drömverkstad

 • 21 mars, 2011 kl. 10:06 e m
  Permalänk

  Underbart vackra bilder och vad roligt med alla dina projekt! Igår blev manuset till Livstidsboken färdigt, nya Livstidsprojekt planeras och senaste läroboken växer för varje skrivarfredag, så här skapas det också för fulla muggar. Jag köper gärna några av dina vackra vykort och sprider visitkort! Hör av dig på Facebook så får du min adress. Kram/Maria

  • 22 mars, 2011 kl. 7:35 f m
   Permalänk

   Tack för uppmuntrande kommentar Maria. Det gladde mig. Jag ser så fram emot att läsa Livstidsboken.
   Det betyder mycket för mig att du kan tänka dig att sprida visitkort. Vykorten kostar ingenting. De är också för marknadsföring att dela ut och inspirera. Jag hör av mig till dig på Facebook.

 • 21 mars, 2011 kl. 12:11 e m
  Permalänk

  Vilken fin kommentar. Tack! Hoppas att det firande som du planerar blir riktigt bra. Önskar dig också en fin dag.

 • 21 mars, 2011 kl. 9:15 f m
  Permalänk

  Härligt! Det fullkomligt vibrerar och sprudlar av inspiration och kreativitet här! Kanske är det dina inre krafter, kanske är det våren… eller så är det en kombination!

  Har själv en del projekt på gång, men de har varit vilande. Kanske dags även för mig att börja gå igenom det där manuset som bara väntar, väntar, väntar…

  Men idag måste jag städa, blir lite firande här i morgon.

  Kreativ måndag önskar jag dig!

Kommentarer är stängda.