Reflektioner i sommartid

Tänk vad ledigheten går fort. Sommaren är en fin tid med besök hos släkt och vänner och resor, men också tid och utrymme för att bara finnas till i nuet. Strax innan ledigheten så gick mitt WordPresstema sönder. Det ställde till en hel del bekymmer som jag har lärt mig mycket av. Men nu har jag äntligen hittat en lösning som jag kan använda mig av.Jag tänkte  i nästa inlägg  berätta om vad det var som hände och hur det var möjligt att lösa. Kan vara intressant för dig som kanske funderar på att använda WordPress som publiceringsverktyg. Hoppas du har en fin sommarledighet.Ännu återstår för mig en tids ledighet att njuta av. Tänker bland annat ägna tid åt att ströva runt i min blomstrande trädgård och bearbeta minnen från en mycket givande resa till Berlin. På återhörande!

5 svar på ”Reflektioner i sommartid

 • 25 juli, 2011 kl. 1:16 e m
  Permalänk

  Det som jag tycker är så spännande med Berlin Aila är att där händer angelägna saker ständigt. Nya minnesmonument byggs upp, allt för att vi inte ska glömma det som så nyligen hänt. Jag tror vi människor har lätt för att glömma. Minns vi erfarenheterna från förintelsen om 200 år eller kommer vi att upprepa misstagen?
  Vi besökte flera intressanta platser i Berlin och fick fin guidning. Att resa ger mig perspektiv på tillvaron.
  Älskar hallon, lycka till med plockningen. Du kommer säkert att laga till en hel del godsaker.

 • 23 juli, 2011 kl. 3:37 e m
  Permalänk

  Jag gillar oxå sommaren! Allting blir lättare då. Ljusare och varmare och allt är så vackert! Sommaren tilltalar mina sinnen! Ser fram emot din berättelse om WordPress. Det är typiskt när nåt går sönder men bra om man kan lära sig något av det. Ha en fortsatt fin lördagskväll!

  • 24 juli, 2011 kl. 8:36 f m
   Permalänk

   Tack för kommentar. Jag håller med dig, sommaren tilltalar verkligen sinnena. Det är lätt att gå ut i naturen, färger och dofter finns det i mängder, det gör livet så mycket enklare. Hoppas du har en skön sommarledighet:)

 • 23 juli, 2011 kl. 9:45 f m
  Permalänk

  Det är så skönt att tekniken fungerar igen. Det betyder mycket för mig att ha ett forum att publicera mig genom.Lycka till med jobbet och hoppas du fått en fin start.

 • 23 juli, 2011 kl. 8:08 f m
  Permalänk

  Härligt med ett livstecken från dig. Fortsatt skön ledighet önskar Fr Hulda som återgått i arbete (om dock bara halvtid till en början).

Kommentarer är stängda.