Skapar fotoserie

Kärleken till skönheten i livet och här till musiken och naturen ligger till grund för en ny fotoserie som jag arbetar med just nu.

Först ut är ett motiv som jag titulerar ”Fioler i rabatten”. Det är farmors fiol som tagit plats i min favoritrabatt i trädgården. Motivet finns nu i Punctum saliens webbutik i formaten A5 och A6 med tillhörande kuvert. Tanken är att de olika motiven framöver kommer att utgöra en del i en utställning.

Det större kortet fungerar fint att rama in och på så sätt skapar du en trivsam tavla att kanske ge till dig själv eller någon annan som uppskattar musik och natur.

Kortet ”Fioler i rabatten” finner du i Punctum saliens webbshop

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).