Kärleken till orden

För mig är orden mitt livselixir. Det som får mig att skapa sammanhang och se nya mönster. Under längre tid har jag haft besvär med vänsterarmen, molande värk som bidragit till sämre sömn. Så har jag då fått min diagnos. Slemsäcksinflammation i vänsterarmen. In i det längsta undvek jag att gå till doktorn. Gick på massage, till sjukgymnast, men nu har jag fått börja om från början. Det får bli korta stunder vid datorn, långvarig rehabilitering. För jag vill så gärna skriva. Tänk om jag inte skulle kunna det.

Nu är våren här. I början av nästa månad planerar jag att presentera månadens sponsor, månadens gästinlägg och månadens bild för april. Med förändrad ergonomisk arbetssituation,rätt hjälp och promenader i vårsolen ska det nog gå vägen att fortsätta skriva. Passa på att njut av vårsolen du också och var rädd om dig

Foto: Elisabeth Jönsson, Punctum saliens

2 svar på ”Kärleken till orden

 • 29 mars, 2012 kl. 1:25 e m
  Permalänk

  Kärleken till skapandet håller mig vid liv. Jag är illustratör och har haft en del ont i tecknarhanden, så jag förstår din rädsla. Jag är ny på din sida och tycker den ser spännande ut! Livet öppnar ofta nya dörrar, när man minst anar det.
  Kati

 • 29 mars, 2012 kl. 7:52 f m
  Permalänk

  Det är väldigt fint sagt… orden är livselixir… ja… orden, bilder… skapandet 🙂 det är livselixir.
  Härligt soligt och glädjande inlägg.
  Krya på Dig
  Halina

Kommentarer är stängda.