Inspireras och utvecklas att leva modigt

Utvecklas genom att leva mer modigt. Ja, det är nog möjligt. I alla fall om man får tro de föreläsare som jag lyssnade på igår kväll.

Titeln på kvällens föredrag var just  ”Konsten att leva modigt”. Föreläsare var Carl Lindeborg och Sofia Sivertsdotter. Båda gav de utifrån sina livserfarenheter  och kunskaper sin syn på hur vi kan få kraft att handskas med våra olika rädslor, trotsa dem och våga ta språnget till något nytt, något som vi verkligen vill ,för att på så sätt utvecklas som människor.

Inspirerande kunskap om hur vi kan utvecklas i en ny riktning

Vi människor tycks ha ett outsinligt behov av inspirerande kunskap och  tips på hur vi kan påverka och förändra våra liv. Mental träning, tro på sig själv och våga göra det vi innerst inne vill är tidens melodi. Det går att hitta mängder av fakta inom området och några av dem som lyckats komma i ropet rejält är bland andra Mia Törnblom och Susanna Ehdin.

Vi efterfrågar coacher och kunskap om mental träning ( ett av flera exempel) för att lyckas med våra liv.

Och så även de föreläsare som jag fick tillfälle till att lyssna till igår:Carl Lindeborg och Sofia Sivertsdotter

De har också skrivit en bok tillsammans där syftet är att få oss att leva mer modigt.Titeln är ”Modig-konsten att övervinna sina vardagsrädslor”,

De personer och sajter jag tar upp i detta inlägg visar på olika sätt att hantera vår vardag och våra liv. När jag läser litteratur inom området och lyssnar på föredrag likt det igår har en tanke alltmer börjat smyga sig på. Bara detta att leva är modigt. Vi har alla att förhålla oss till den existentiella ångesten. Den är gemensam för oss alla. Den väg vi väljer för att göra det är högst personlig.

Våga vara personlig och trotsa mönster du också.

Våga bli inspirerad att leva mer modigt