Inspireras att skriva bok

Nu kan du finna inspiration

på sajten Allt om skrivande

Bakom sajten som heter just ”Allt om skrivande” står Ariton förlag, ett förlag med utgivning inom personlig utveckling och sund livsstil som fokuserar på berättelser som berör. Ansvarig utgivare för Allt om skrivande är Petra Ariton som också publicerat ett inlägg om boken ”Berika och värna livet.

Allt om skrivande är den fjärde webbtidningen som startas av Ariton förlag. Andra webbtidningar som Ariton förlag står bakom är, ” Allt om jobb och karriär”, ”Allt om företagande”, ”Coachingguiden” och ”Sund Var Dag”.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).