Inspirerande,kreativa nätverk för ett rikare liv

Inspireras och utvecklas att få ett rikare liv  är en viktig grundtanke för nätverket 4Good som jag läser om i Svenska Dagbladet idag under rubriken ”Tillsammans blir vi starka”.  Inspirerad och intresserad av artikeln loggar jag mig in på nätverkets 4Goods hemsida och får ta del av ett spännande koncept där kvinnor, främst av vad jag förstår, får möjlighet att träffa och hålla kontakt med likasinnade för att få kraft till en i övrigt hektisk vardag och inspiration till att få livspusslet att gå ihop.

Utvecklats till ett nätverk med cirka 11.000 medlemmar

Det var någonstans här, i känslan av att inte räcka till och ”ska livet verkligen vara så här?”, som 4good kom till” för att citera SvD. Bakom konceptet eller nätverket står en grupp kvinnor som idag har skapat ett nätverk med cirka 11.000 medlemmar.Jag loggar in mig på nätverkets hemsida och får läsa om spännande föredrag, frukostar,resor, TV-program, nyheter, facebookgrupp… och jag tänker; Vilken kreativitet och initativkraft.

Det kostar ingenting att gå med får jag också veta. Något som naturligtvis väcker följdfrågan hos mig; hur finansieras detta? I vilket fall ett spännande nätverk för oss alla då vi ju blir till i mötet med andra.Ja, jag blir faktiskt så inspirerad av nätverkets hemsida så jag anmäler mig så om inte innan så nu har nätverket 11.001 medlemmar.

”Utveckla och skapa ditt liv genom att ingå i rätt nätverk”- i  gårdagens inlägg  var jag delvis kritisk till den form av nätverksbyggande som handlar om pengar, prestige och makt. Men detta verkar annorlunda.Detta ser så här i början i vart fall inte ut som ett sådant nätverksbyggande. Det verkar i alla fall så… får utforska vidare. För vi behöver dela med oss och förmera varandra. Världen blir så mycket rikare då.