Julprojekt i december

Ett inspirerande julprojekt är vad jag just nu planerar att dra igång i december här på bloggen. Idag var jag på biblioteket och bokfrossade.

– Julböckerna ärännu inte upplockade, sa bibliotekarien och var tvungen att gå till magasinet. Hon kom tillbaks därifrån med famnen full av jultraditioner. Så nu har jag mängder av böcker att läsa och fördjupa mig i. I december delar jag med mig av mina fynd.

Denna sida uppdaterades juni 2013.

Jag tipsar dig om följande inlägg:

Inspirerande julböcker

Inspirerande om adventsstjärnor,kreativt julpyssel och annat pynt.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).