Årets nätspridare 2014

Elisabeth Jönsson har tilldelats pris för årets nätspridare 2014. Genom utmärkelsen vill AV-Media Kronoberg uppmärksamma lärare som förnyat lärandet med stöd av IT och internet.

Under den digitala kompetensdagen fanns möjlighet att lyssna till inspirationsföreläsningar av flera av de 29 nominerade kandidater samt ett flertal inbjudna gästföreläsare.

Årets pristagare är bilden från vänster Annie Hultqvist, Elisabeth Jönsson, Carola Fransson och Mikael Bruér. Foto: Åsa Karlsson, AV-Media, Kronoberg.

Den digitala kompetensdagen och utmärkelsen ”Årets nätspridare” skrivs det också om i olika medier. Läs gärna artikeln Dag om digitala möjligheter i Växjöbladet/Kronobergaren.

4 svar på ”Årets nätspridare 2014

 • 29 oktober, 2014 kl. 11:39 f m
  Permalänk

  STORT GRATTIS!!!!
  Åh, så glad jag är!
  Underbart!
  Kramar i massor
  Halina

  • 29 oktober, 2014 kl. 11:50 f m
   Permalänk

   Innerligt tack Halina och en varm hälsning i retur till dig.

 • 29 oktober, 2014 kl. 11:12 f m
  Permalänk

  Varmt tack Torun!
  Punctum saliens har varit min experimentverkstad och är den plats där jag kan utgå ifrån för att förverkliga livsdrömmar jag bär på. Detta har spillt över på min lärargärning. Något som lett till att jag dagligen använder mina kunskaper i rollen som lärare. Jag har förändrat kursinnehåll, fått nya kurser och startat upp nya projekt. Det känns så värmande att få cred för detta genom priset och genom alla de lärorika möten med elever som mina dagar är fyllda av. Därtill kommer de goda kollegor som jag har förmånen att samarbeta med. Tack Torun för din hälsning.
  Elisabeth

 • 28 oktober, 2014 kl. 8:44 e m
  Permalänk

  Stort grattis! Vilken härlig utnämning!

Kommentarer är stängda.