Gyllenljus och Punctum saliens

Under sommaren har jag haft möjlighet att samarbeta med Carina Ståhl, konstnärlig fotograf som driver egna företaget Gyllenljus.

Utifrån några av de fotografier Carina skapat har jag skrivit kortare texter. Att finna människor som man trivs att samarbeta med är en gåva.

Via Punctum saliens Facebooksida har du möjlighet att ta del av mer utav vårt kreativa samarbete.

Carina Ståhl har tidigare också skrivit om sitt konstnärsskap i ett inlägg på Punctum saliens, Carina Ståhl om sin fotokonst.

Carinaoch Elisabeth4

 

Besök gärna Carina Ståhls hemsida Gyllenljus.com

 

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).