Släpper bok i vår!

I slutet av april släpper jag första boken genom Liv&Tanke Förlag. Du kommer att kunna följa alla händelser inför, under och efter bokutgivningen här på Punctum saliens.

Bokens titel och omslag kommer jag att presentera här på Punctum saliens lite mer utförligt inom kort. Planerar också för fullt inför releasen.

Mer Människa

Det blir en bok som handlar om vad det kan innebära att vara människa i vår tid. Perspektivet är existentiellt och sociologiskt och innehållet har växt fram under flera års tid. Inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens har haft en viktig roll för bokens tillkomst.

Bokrelease 27 april i Det fria ordets hus

Bokrelease är inplanerad den 27 april klockan 18:30 och platsen för releasen blir Det fria ordets hus i Växjö. Mer information om boken och releasen kommer att läggas ut här på Punctum saliens och på hemsidan för Det fria ordets hus bland annat.

Förbeställning och ytterligare information

Önskar du redan nu lägga in en förbeställning är du välkommen att kontakta mig.

Välkommen också att läsa om tidigare böcker i regi av Punctum saliens och om vem jag är som står bakom projektet.

Media och bloggare kommer under våren att ha möjlighet att boka ett recensionsexemplar. Mer information om det kommer att läggas ut när det blir aktuellt.

För att hämta energi och fokusera mer på arbetet med boken tar jag en paus från Punctum saliens ett tag. Återkommer med ett nytt inlägg den 5-6 mars och passar på att önska dig en fin vintervecka.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens