Bildar förlag

Då är steget taget. Förlaget är bildat, Liv&Tanke Förlag.

Känns högtidligt på något sätt, nästan lite andäktigt. Jag gör något som jag drömt om länge. Och jag känner mig priviligerad över att det är möjligt att ta ett sådant här steg.

Jag vill värja mig mot marknadskrafterna och att boken ska bli en konsumtionsvara. Nu är jag en indie-author på riktigt.

Nej, jag har inte utsatt mig för att bli bedömd och refuserad av något förlag innan jag startade Liv&Tanke Förlag. Jag har ända sedan jag startade Punctum saliens velat gå min väg, den som känns rätt för mig. Ogillar starkt tanken att någon ska avgöra om det jag gör är gångbart eller inte. Och gångbart, i så fall på vilket sätt?

Jag kommer att ge ut böcker skrivna från hjärtat, böcker jag själv vill läsa som vilar under den övergripande förlagsidén, tankar om livet och den tid vi lever i.

Till en början ger jag ut de böcker jag själv författar. Sen får jag se vart det bär.Under 2016 planerar jag för att utgivning av första boken i förlagets regi.

Nyheter om och kring förlaget finner du under förlagsnyheter samt via Liv&Tanke Förlag/Facebook

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

4 svar på ”Bildar förlag

 • 16 december, 2014 kl. 11:52 f m
  Permalänk

  Underbart Elisabeth! Såå glad för din skull och att du väljer att vara just du och därmed väljer din egen väg ! Du är en inspiration för många!
  Susanne Larsson

  • 16 december, 2014 kl. 1:53 e m
   Permalänk

   Varmt tack Susanne för dina värmande ord.

 • 14 december, 2014 kl. 4:42 e m
  Permalänk

  Varmt tack för en fin hälsning Halina.
  Mvh
  Elisabeth

 • 14 december, 2014 kl. 9:09 f m
  Permalänk

  Grattis!
  Jag blir glad när jag läser ditt inlägg 🙂 Önskar dig dunderLYCKA!!! :)))
  Varma hälsningar Halina

Kommentarer är stängda.