Smålands författarsällskap på Alvesta bibliotek

Smålands författarsällskap på Alvesta bibliotek. Lördagen den 30 mars klockan 11.30 blir det författaruppläsningar på Alvesta bibliotek.

Medverkande författare

Elsa Engnell

Björn Gidstam

Elisabeth Jönsson

Elisabet Norin

Birgitta Thulin

Katarina von Bredow

Mona Waldemar

Författarna är medlemmar i Smålands författarsällskap, ett nätverk för skrivande människor med anknytning till eller bosatta i just Småland. Det blir uppläsningar ur sällskapets senaste antologi som bär temat ”Kärlek i Småland”.

Kärlek i Småland, antologi utgiven genom Smålands författarsällskap hösten 2018. Omslagsbilden är skapad av Björn Gidstam.

I samband med uppläsningen blir det också bokbord med möjlighet att köpa signerade böcker.

Läs mer via aktuellt inlägg på hemsidan för Smålands författarsällskap.

I samband med utgivning av aktuella antologier brukar författarsällskapet anordna olika uppläsningar runt om i Småland. Boksläppet var i Det fria ordets hus i oktober 2018.
Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *