Författare inspirerar!

Ny serie för dig som älskar att läsa

En författare – en bok

Inom kort startar en ny serie på Punctum saliens i vilken olika författare berättar om sitt skrivande och en nyligen utgiven bok.

På Punctum saliens kan du ta del av utvecklande tankar, få kreativ inspiration och kunskap. Punctum saliens är tänkt att vara en plats för själen där mellanrummen i tillvaron ges utrymme.

Förutom personliga inlägg som jag själv skriver kan du nu berika dig med inslag från fyra olika serier.

Gästinlägg av skickliga och ämneskunniga skribenter

Fotografer och konstnärer inspirerar

Skaparglädje och skapande människor

Och nu också serien ”En författare – en bok”.

Ny serie om litteratur
Ny serie om litteratur

Omfattningen av publiceringen styrs helt och hållet av den tid jag har till förfogande. Punctum saliens är resultatet av ett brinnande intresse för människan och kulturen och är ett projekt jag driver på fritiden.Sidan är en del i en livslång dröm jag burit på. Du kan stötta projektet genom att annonsera på sidaneller lägga upp en banner på din egen sajt, banners.

Sidan lyder under yttrandefrihetsgrundlagen och innehar utgivarbevis. Det är ej möjligt att köpa artikel mot annons eller betalning.

Den 23 november medverkar jag på Kronobergs bokmässa. Författare, förlag och litterära föreningar med anknytning till Kronoberg deltar. Punctum saliens medverkar, berättar om pågående bokprojekt och inspirations-och kulturprojektet Punctum saliens.

Det kommer också att vara möjligt att köpa boken ”Berika och värna livet” som gavs ut hösten 2012 i Punctum saliens regi.

Elisabeth Jönsson

ansvarig utgivare

ISSN 2001- 4309.

 

 

Ett svar på ”Författare inspirerar!

 • 24 oktober, 2013 kl. 8:55 f m
  Permalänk

  Underbart! 🙂
  Väntar med spänning.
  Varma kramar
  Halina

Kommentarer är stängda.