Författare inspirerar!

Ny serie för dig som älskar att läsa

En författare – en bok

Inom kort startar en ny serie på Punctum saliens i vilken olika författare berättar om sitt skrivande och en nyligen utgiven bok.

På Punctum saliens kan du ta del av utvecklande tankar, få kreativ inspiration och kunskap. Punctum saliens är tänkt att vara en plats för själen där mellanrummen i tillvaron ges utrymme.

Förutom personliga inlägg som jag själv skriver kan du nu berika dig med inslag från fyra olika serier.

Gästinlägg av skickliga och ämneskunniga skribenter

Fotografer och konstnärer inspirerar

Skaparglädje och skapande människor

Och nu också serien ”En författare – en bok”.

Ny serie om litteratur
Ny serie om litteratur

Omfattningen av publiceringen styrs helt och hållet av den tid jag har till förfogande. Punctum saliens är resultatet av ett brinnande intresse för människan och kulturen och är ett projekt jag driver på fritiden.Sidan är en del i en livslång dröm jag burit på. Du kan stötta projektet genom att annonsera på sidaneller lägga upp en banner på din egen sajt, banners.

Sidan lyder under yttrandefrihetsgrundlagen och innehar utgivarbevis. Det är ej möjligt att köpa artikel mot annons eller betalning.

Den 23 november medverkar jag på Kronobergs bokmässa. Författare, förlag och litterära föreningar med anknytning till Kronoberg deltar. Punctum saliens medverkar, berättar om pågående bokprojekt och inspirations-och kulturprojektet Punctum saliens.

Det kommer också att vara möjligt att köpa boken ”Berika och värna livet” som gavs ut hösten 2012 i Punctum saliens regi.

Elisabeth Jönsson

ansvarig utgivare

ISSN 2001- 4309.

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

En reaktion till “Författare inspirerar!

 • 24 oktober, 2013 kl. 8:55 f m
  Permalink

  Underbart! 🙂
  Väntar med spänning.
  Varma kramar
  Halina

Kommentarer inaktiverade.