Vi som medverkade i etapp sju ”Berika och värna livet” på Punctum saliens

Så  fina inlägg som publicerats i samband med den sjunde deletappen i bloggutmaningen ”Berika och värna livet”. Utmaningen innebar att på sin blogg publicera bilder från en plats, kanske en naturplats, som man tycker mycket om. Innehållet var valfritt, enda kravet var att publicera bilder som man själv tagit.

 

Fröken Huldas tankar

Hélen Johansson driver bloggen Fröken Huldas tankar. Hélen har gjort ett  fotocollage från  sin personliga livsventil Snåret. Hélen har deltagit i flera av de tidigare bloggutmaningarna och också publicerat sig som månadens gästskribent för Punctum saliens . Hennes gästinlägg bär rubriken Att plötsligt vakna.

Birgitta- Foto chip

Birgitta Rudenius deltar med ett bildspel från sin favoritplats och stad Budapest. Tycker du om fotoutmaningar ta en titt på Birgittas sida. Här finns spännande länkar till flera olika fotoutmaningar. Det finns också en facebooksida för Fotochip.

Per-Håkan bloggar

Per Håkan Jonestrand skriver om och publicerar i ett inlägg ett foto från Kattvik, en liten fiskehamn som ligger utmed havet mellan Båstad och Hovs hallar i nordvästra Skåne.
”Det vilar verkligen ett lugn och skön stämning över hela hamnen i Kattvik. Allting verkar få ta den tid det helt enkelt tar.” citat  från Per-Håkan bloggar.

Basilica

Maud driver bloggen Basilica. I sitt inlägg skriver hon citat:  ”Det är så lätt att bli ”hemmablinda” och inte sätta värde på det vi har omkring oss. Vi är många som bor  mitt i eller mycket nära platser som inbjuder till dagliga naturupplevelser, men det är inte alltid vi ger oss tid att stanna upp och ”fånga ögonblicket”. 

Fotoskytten

Desirée Ulin driver bloggen Fotoskytten. Desirée minns i sitt inlägg ett fint sommarminne från Skåne. ”Varje gång jag kommer ner till skåne så känner jag en behaglig och härlig känsla inom mig.”, skiver Desirée i sitt inlägg på Fotoskytten.

Mellan hav och land

Halina har på bloggen Mellan hav och land publicerat bilder från sin favoritplats.

Månadens gästinlägg på Punctum saliens

Maria Estling Vannestål, Livstid har skrivit november månads gästinlägg som bär rubriken Att bokcirkla sig till egentid, energi och livsvisdom.

Tack Maria för ett livsbejakande inlägg.

Tack också Maria Öqvist Öhman, Jag Blommar för att du sponsrar med en gåva till månadens gästskribent.

Nästa uppdrag

Bloggutmaningen ”Berika och värna livet” på Punctum saliens består av tio olika uppdrag. Vill du medverka är du varmt välkommen. Ett unikt tillfälle att vidga sina vyer och utvidga det personliga nätverket. Det går inte att delta i efterhand, däremot går det alldeles utmärkt att medverka i kommande uppdrag. Vill du veta mer om denna bloggutmaning läs gärna detta inlägg.

Inom kort presenterar jag ett nytt intressant uppdrag (nummer åtta av sammanlagt tio uppdrag) och sponsor. Välkommen att delta Du också.

Min kreativa verkstad

2 svar på ”Vi som medverkade i etapp sju ”Berika och värna livet” på Punctum saliens

  • 5 november, 2011 kl. 3:30 e m
    Permalänk

    Hej. Tack för bild här och all annan länkning till mig. Det gör mig glad. Jag ska räkna på det du mailade om, återkommer.

  • 5 november, 2011 kl. 8:45 f m
    Permalänk

    Du behöver inte tacka vännen. Det är underbart att kunna köpa sådana fina saker till vettiga priser. En eller båda kanske blir julklappar… vem vet? Längtar efter nya utmaningen. Kram ♥

Kommentarer är stängda.