Sjunde deletappen i bloggutmaningen ”Berika och värna livet” på Punctum saliens

I flera av de tidigare uppdragen har orden varit det uttrycksmedel som dominerat. Inget fel i det, men omväxling är viktigt ,tror jag ,för en skapande människa.I sjunde delutmaningen får därför bilden ta större plats.

 

Tanken är att du på din blogg publicerar en eller flera fotografier med innehåll från en naturplats som du gärna och ofta besöker. Du väljer själv om du vill kommentera bilderna och det sätt som du presenterar dina foton på.

Själv väljer jag att publicera några bilder i form av ett bildspel och tillåter mig att experimentera lite. Fotografierna har jag tagit under sensommaren i omgivningarna kring Växjösjön, Växjöbornas så älskade sjö och en plats jag ofta återvänder till för att hämta livskraft.

A walk for reflection on PhotoPeach
Jag hoppas att du känner dig inspirerad att delta med dina bilder, kanske från någon plats du tycker mycket om. Innehållet i dina bilder väljer du, enda kravet är att du tagit bilderna själv.

När du är klar länka i ditt inlägg till Punctum saliens och berätta att du deltar. Skriv därefter i kommentatorsfältet till detta inlägg att du lagt upp ett inlägg i din blogg. Jag kommer sedan att länka tillbaks till dig inför att nästa etapp presenteras.

Tidsperiod

Etapp sju ligger ute cirka en månad, dvs från och med idag 8 oktober till och med fredagen den 4 november. De närmaste dagarna efter den fjärde november  presenterar jag alla som deltagit i etapp sju och då släpper jag också etapp åtta.

Månadens gästinlägg och sponsor

En person i månaden får också frågan om han/hon kan tänka sig att skriva månadens gästinlägg.Tackar du ja så publiceras ditt gästinlägg på Punctum saliens och du får en present.

Sponsor  för november månads gästinlägg är konsthantverkare Maria Öqvist Öhman som driver företaget Jag Blommar. På Facebook finner du Jag Blommar via denna länk.November månads gästskribent kommer att få ett fint anteckningsblock i storlek A5 med vita olinjerade blad. Motivet på framsidan är en blomma som Maria målat.Därtill skickar Maria med tre stycken av sina fina vykort. Stort tack Maria för din generositet.

 

Foto:Maria Öqvist Öhman, Jag Blommar


Vill du veta mer om utmaningen, läsa tidigare bidrag och gästinlägg klicka på bloggutmaningen. Ett mer utförligt inlägg om tankarna bakom bloggutmaningen hittar du via denna länk. Välkommen med ditt bidrag i bloggutmaningen.

Jag hoppas du känner dig inspirerad att delta.Det ska bli spännande och intressant att läsa ditt inlägg.

9 svar på ”Sjunde deletappen i bloggutmaningen ”Berika och värna livet” på Punctum saliens

Kommentarer är stängda.