Finn dina personliga ledord

Medverkande i tionde deletappen

Vilka värden är viktiga för dig? Vad vill du stå och verka för? Att med jämna mellanrum reflektera över sina personliga värderingar har ett högt värde för att uppleva sammanhang och mening i livet. Värderingar kan skifta över tid , men någonstans inom oss finns en kärna för något som vi var och en tror på och som kan ledsaga oss i vårt förhållningssätt i livet. Tionde deletappen handlade om att dela med sig av sina personliga ledord och skriva ett inlägg om dem.

Läs mer

Basilica

Damjournalen

Fröken Huldas tankar

Liv Lust Balans

Marias Hörna – Njut av livet

Mymindfulnesslife

Örfilar och Gladsparkar

Några har valt att delta genom att ge delge sina tankar i kommentarsfältet i samband med att tionde etappen presenterades. I kommentarsfältet till tionde etappen finner du tankar och länkar till Jeanette Sandelin och Milliandante. Medverkande är också Tiina Aasa som publicerat sitt bidrag i kommentarsfältet och även medverkat via anteckningsfältet på facebook.

Du finner dessa kommentarer via denna länk; Etapp tio i bloggutmaningen ”Berika och värna livet” på Punctum saliens.

För mig personligen har det varit mycket givande, berikande och intressant att få ta del av alla tankar. Jag hoppas att du som medverkat tycker detsamma och att du kanske också funnit nya givande kontakter i cyberspace.

Ett fördjupat livsinnehåll

Det glädjer mig mycket att vi är så många som tycker att de sociala medierna kan användas också för att fördjupa livsinnehållet och bidra till ökad livskunskap. En kontrast till vårt annars ofta ytfixerade samhälle. Bloggutmaningen går nu in i en ny fas. Under resans gång har nya tankar växt fram där innehållet i de olika etapperna utgör en grund. Jag återkommer till detta längre fram.Ett varmt tack så länge till dig som medverkat.

I Växjö är nu våren äntligen på väg. En kvällspromenad i samband med solnedgången är som balsam för en vårtrött själ. Nu spirar livet.

Promenad runt Växjösjön mars 2012.Foto:Elisabeth Jönsson, Punctum saliens

 

 

 

 

 

2 svar på ”Finn dina personliga ledord

 • 18 mars, 2012 kl. 8:46 f m
  Permalänk

  Tack för ett innehållsrikt år Elisabeth! För nu har året gått… ett helt varv… och vi har följt varandra i upp- och nedförsbackar. Åtminstone du har följt mig i uppförsbackarna och peppat och kramat om. Nu måste det bli en ny era med fler nedförsbackar och mera flyt i livet så jag bara kan leva och vara.

  Kram ♥

  • 18 mars, 2012 kl. 9:31 f m
   Permalänk

   Ett varmt tack själv Hélen för allt ditt engagemang och alla kloka tankar jag fått möjlighet att ta del av. Varm kram

Kommentarer är stängda.