Stöd en ideell organisation

Driver du en blogg kanske du inte vill använda en del av ditt utrymme för kommersiella annonser utan istället stödja en eller flera organisationer som arbetar för att göra världen till en bättre plats att vistas på?

Bloggare för varenda unge

För Punctum saliens har jag gjort både och. Punctum saliens har ansökt om och blivit godkänd som” bloggare för varenda unge” genom Unicef.

Som bloggare för varenda unge får du, under Unicefs tre årliga kampanjer, ett mejl med tips på hur du kan vara med i kampen för varenda unge. Du väljer själv om du vill delta eller inte. Blir du godkänd kan du också lägger upp en banner till Unicef i din sidebar.

Barnens Rätt I Samhället, BRIS

Punctum saliens har också valt att stötta BRIS, Barnens Rätt I Samhället.

Globalportalen

Det finns flera andra organisationer, inom olika ämnesområden, som du kan stötta. Via Globalportalen finner du flera olika organisationer. Globalportalen samlar artiklar och nyheter om bistånd, världens utveckling, tips på aktiviteter, jobb och volontärresor.

Leta här och se om det finns någon fråga du brinner för. En del organisationers har banners som du kan länka till och du kan skriva om de frågor som ligger dig nära hjärtat. Du får bereda dig på att leta lite. Sök på de organisationer du vill stötta och se om de har banners. Press, annonser och banners är bra sidor att leta under. Läs noga villkoren för vad som krävs för att få lägga upp en banner.

Tipsa gärna i kommentarsfältet nedan om andra organisationer med liknande syften som beskrivits i detta inlägg.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

 

 

Ett svar på ”Stöd en ideell organisation

  • 25 januari, 2015 kl. 11:06 f m
    Permalänk

    Roligt att du blev inspirerad Jeanette! Lycka till!

Kommentarer är stängda.