Sälj annonsplats på din sajt

I tidigare inlägg har jag skrivit om hur du kan göra för att ansluta till olika annonsnätverk för att på så sätt kunna erbjuda annonser på din sajt.

En annan väg är att själv sälja annonsplats på din sajt.

För Punctum saliens har jag tagit fram några olika alternativ som annonsören kan välja emellan. Viktigt är att de annonser som läggs ut stämmer med värdegrunden för Punctum saliens.

Mer om annonsering på www.punctumsaliens.se och hur jag tänker kring upplägg har du möjlighet att läsa på sidan Annonsera.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).