Inspirerande bloggare

Bloggare inspirerar

Ny serie på Punctum saliens 2015

2015 lyfter Punctum saliens fram duktiga och intressanta bloggare. Tanken är att publicera en  bloggpresentation varannan månad.

Utvald bloggare kommer att berätta kort om sin blogg, varför hen bloggar, vad hen tycker det gett och ger. En del bloggare är också författare. Om så är fallet lyfter Punctum saliens också fram bloggarens böcker. På detta sätt vill Punctum saliens lyfta, som jag tycker, duktiga bloggare, men också nätverka och inspirera dig i ditt skapande och skrivande.

Bloggen i framtiden

En del ansåg för några år sedan att bloggandet kommer att dö ut. Så har det inte blivit. Människor bloggar som aldrig förr och det startas varje dag upp nya bloggar. Det finns bloggar som drivs av såväl privatpersoner som företag. Det finns personliga bloggar och bloggar inom ett otal ämnesområden.

I min roll som gymnasielärare märker jag hur alltfler använder bloggandet som en del i undervisningen och elevernas lärprocesser. Här är användningsområdena flera. Genom organisationer som Webbstjärnan kan lärare få support och stöd

Orsakerna till att man väljer att driva en blogg varierar. Det är det vi nu tillsammans utforskar.Låt dig inspireras av andra bloggare. Kanske du också börjar blogga?

Det är ett privilegium att få leva och verka i en demokrati med möjlighet att fritt kunna uttrycka sina åsikter och tankar.

På Punctum saliens har du möjlighet att inspireras av kreativa och engagerade personligheter som vill ge sitt bidrag till att världen ska bli en lite bättre och trevligare plats att vistas på.

Första bloggaren presenteras i mitten av februari. Håll utkik!

Foto till detta inlägg: Foto:Cup Of Coffee With Red Roses” by domdeen, Free digital Photos

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

Ett svar på ”Inspirerande bloggare

  • 26 januari, 2015 kl. 3:21 e m
    Permalänk

    Skriv gärna några rader om din blogg Jeanette och skicka till mig så delar jag informationen i Punctum saliens Facebooklogg.
    Mvh
    Elisabeth Jönsson

Kommentarer är stängda.