Glad över nominering!

Sedan starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens har det hänt mycket i mitt liv. Föredrag, sångframträdanden, bokutgivning och kontakter och möten med helt fantastiska och underbara människor.

En del i projektet är denna sajt som är byggd med hjälp av WordPress. När jag startade sidan kunde jag ingenting om verktyget och visste väl egentligen inte så mycket om digitalt skapande. När det kom till webbpublicering var jag den som skulle stå för innehållet, tekniken överlät jag till någon annan. Men jag bestämde mig för att göra teknikresan. Det har jag gjort och det har burit frukt på ett sätt som jag inte väntade mig. Mina kunskaper har spillt över i min roll som lärare.

Hösten 2014 fick jag den stora äran att vara en av dem som tog emot pris som ”Årets nätspridare” i Kronobergs län. Nyligen fick jag veta att jag också nominerats till det prestigefyllda priset Guldäpplet, något jag är både glad och mycket hedrad över.

Det känns lite kaxigt att skriva en rubrik om sig själv i ett inlägg, men jag är bara så glad. Det är underbart att regissera sitt eget liv.

Det är många lärare från olika skolor runt om i landet som nominerats så möjligheterna att få pris är små. Men bara att bli nominerad till detta fina pris är hedrande. Tre lärare från Växjö har nominerats. Dessa är Mikael Bruér, Fagrabäckskolan, Ola Brorsson, Karl-Oskar skolan och så jag. Några korta notiser i olika medier har det också blivit såsom i Smålandsposten, Sveriges radio Kronoberg,  Lokaltidningen i Växjö och Sveriges television, region Småland

Varmt tack till alla er som gjort denna resa möjlig. Jag tror ni alla vet vilka ni är.

Mårten Skagert, en mycket kunnig och trevlig mediepedagog hos AV-Media, region Kronoberg har gjort en intervju med mig om digitala arbetssätt i skolan om du är nyfiken.

Via AV-Media Kronoberg finner du också intervjuer med kollegor som på olika sätt arbetar med digitala medier i sin undervisning.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens