Tack Akademibokhandeln Växjö

Ett varmt tack till Akademibokhandeln på Storgatan i Växjö som under 2013 varit återförsäljare för boken ”Berika och värna livet:tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration”.

Några exemplar sålda och butiken har tagit beslutet att erbjuda boken i sitt sortiment också under 2014.

Är du intresserad av att läsa boken? Be ditt bibliotek köpa in boken eller beställ den här. Önskar du få boken signerad skicka din beställning till elisabeth.jonsson@punctumsaliens.se

Bilden tagen inför boksignering 2013. Bokhandelskedjorna Bokia och Akademibokhandeln har numera gått ihop och bildat ett gemensamt bolag. Samgåendet mellan kedjorna innebär att Bokia byter namn till Akademibokhandeln. Denna skyltning var ännu inte genomförd då denna bild togs.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).