Nya återförsäljare för ”Berika och värna livet ”

Den senaste tiden har boken ”Berika och värna livet – Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration” funnit fler återförsäljare.

 

 

Dessa är:

Bokias bokhandel på Storgatan, Växjö

Hantverket, Sandgärdsgatan 9, Växjö

Skivan & boken, Linnégallerian, Växjö

Söderkryddan, Idungatan 14, Växjö

Växjö konsthall

Växjö domkyrka

Samtliga återförsäljare för boken finner du under fliken Litteratur i Punctum saliens regi.

Boken har också en egen sida på FB där du har möjlighet att följa aktuella händelser och nyheter kring bokens innehåll och livsväg Berika och värna livet – bokprojekt i Punctum saliens regi.

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).