Kreativ projektbok

Projektbok om

Berika och värna livet

 

Via my Social Book beställde jag nyligen en projektbok över händelser knutna till Facebooksidan för boken Berika och värna livet. Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration. Det visade sig vara en lyckoträff. Att få ta del av hela processen i bokform omfamnade händelserna till att bli ett minne för livet.

Boken kommer jag att kunna bära med mig i samband med boksigneringar, kulturevenemang och sångframträdanden.

Varmt tack för ditt engagemang

Varmt tack till alla er som gjorde detta bokprojekt möjligt såsom deltagare i bloggutmaningen Berika och värna livet, fotografen Halina Larsson, alla som köpt boken och kommenterat på Punctum saliens och på Facebooksidan. Så fint att ha allt detta dokumenterat. Några bilder ur projektboken publicerar jag i samband med detta inlägg.

Vill du veta mer om boken?

För dig som är intresserad finns boken fortfarande att köpa via olika återförsäljare (scrolla dig lite längre ned på sidan så kommer du till boken). Jag har också gjort ett bildspel över bokens innehåll med egenproducerad musik och vackra bilder av Halina Larsson. Det har du möjlighet att se om du klickar dig vidare in via Youtube/Berika och värna livet- en bok i Punctum saliens regi.

 Några valda bilder ur projektboken Berika och värna livet

socialbookfrontinside2inside4inside3bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).