Nu släpps första boken i Punctum saliens regi!

Berika och värna livet

Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration

Vilka drömmar bär du på? Vilken musik lyssnar du på och när? Vilka böcker, färger och filmer berör dig? Vad är livskvalitet för just dig?

Detta är några av de frågor som du får möjlighet att reflektera över i boken Berika och värna livet- Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration.

Boken är den första i Punctum saliens regi och inom kort kommer du att finna den hos olika nätbokhandlare och i Punctum saliens webbutik.

Bokens innehåll bygger på de tio olika uppdrag, inom ramen för bloggutmaningen Berika och värna livet, som publicerades på Punctum saliens mellan april 2011 till och med februari 2012. Uppdragen har jag nu omarbetat och vidareutvecklat för publicering i bokform.

En personlig reflektionsbok

Boken är tänkt att fungera som en personlig reflektionsbok att plocka fram när och varhelst det passar, kanske i väntan på bussen, tåget, i läsfåtöljen, eller varför inte i solstolen på stranden.Efter varje kapitel finns någon eller några sidor med utrymme att besvara några frågor som bygger på innehållet i respektive kapitel.

Genom att använda boken på detta sätt kan den fungera som en personlig inre resa.
Tanken med uppdragen är att bejaka livslust och skaparglädje. Uppdragen möjliggör besök i läsarens inre rum och kan bidra till att han/hon hittar tillbaks till eller kommer fram till sina egna personliga värderingar och smakpreferenser. På så sätt är uppdragen tänkta att berika och stärka dig som läsare också på ett djupare plan.

I slutet av boken finner du inspirationskällor att utforska vidare på egen hand, bland annat finns här adresser och länkar till flera av dem som medverkade i Berika och värna livet.

Den 24 november klockan 10.00-16.00 planerar jag att medverka med Punctum saliens på Kronobergs bokmässa.

Inom de närmaste dagarna kommer boken att finnas till försäljning via olika nätbokhandlare.

Lite längre fram blir det också en digital bokrealese, mer information kommer.

Är du nyfiken på vad som ledde fram till projektet? Surfa in på bloggutmaningen och läs mer om uppdragen och det gensvar de gav.