Eva Holmquist skriver om Punctum saliens

Varmt tack Eva Holmquist för ett fint inlägg om Punctum saliens som finns att läsa på bloggen Tröst för ett knytt idag.

Eva älskar att skriva och har precis publicerat ”Kedjor känns bara när du rör dig”,  Ordspira förlag. Tidigare har hon gett ut boken ”Hästar på vift”,förlag HLT, en bok som riktar sig till flickor i åldrarna åtta till tio är. Eva är även verksam som reporter i e-tidningen Bokerinytt.

Den 22 juni när jag uppdaterar detta inlägg kan jag skriva om att att Eva Holmquist nu också publicerat ytterligare en bok. Mer om den har du möjlighet att läsa här på Punctum saliens i serien ”En författare – en bok”. Boken är en fortsättning på ”Kedjor känns bara när du rör dig” och bär titeln ”Det är inte så lätt som du tror”. Mer om den har du möjlighet att läsa här.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

En reaktion till “Eva Holmquist skriver om Punctum saliens

Kommentarer inaktiverade.