Boksignering pågår – en mycket trevlig uppgift!

Under hösten kom första boken i Punctum saliens regi. Det är en alldeles speciell känsla när en bok möter sin läsare.

Under de gångna veckorna har jag haft möjlighet att samtala med läsare av boken. Jag har också haft fullt upp med att signera böcker och packa paket, en kär syssla eftersom det är en livsdröm som nu börjar gå i uppfyllelse för mig. Min innersta drivkraft är att skapa, uttrycka mig kreativt,  lära mig av möten med andra människor och genom mitt skapande ge ett bidrag för att världen ska bli en vackrare och mer medmänsklig plats.

Jag har en humanistisk grundsyn där tilltron till människans inneboende skaparkraft är stark. Genom att kanalisera den kraften på det som berikar och värna livet blir vår gemensamma plats jorden en trevligare, vackrare och mer livsbejakande plats att vistas på. Så tror jag.

Senast publicerat

Boken ”Berika och värna livet – Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration” har fått en hel del publicitet något som jag är mycket glad över. Jag har skrivit en del om detta i tidigare inlägg Boken Berika och värna livet möter läsaren och Önskar dig en fin söndag med god livskvalitet.

Skrivmosters ordhörna

Jag är mycket glad och tacksam över den publicitet som boken får. Signhild Skrivmoster Hortberg har nyligen skrivit om boken och sin medverkan i projektet i Skrivmosters Ordhörna.

Qoola Qvinnor

Siv Thuresdotter, som genom nätverket Qoola Qvinnor är en inspirerande kraftkälla har publicerat ett inlägg om boken i inlägget, Elisabeth Jönsson bokdebuterar i regi av Punctum saliens. Medlemmar i Qoola Qvinnor finner här också ett specialerbjudande på boken.

Liv Lust Balans

Malou Thorman, Liv Lust Balans rekommenderar boken i sitt fina inspirationsbrev.

Malou medverkar i boken med länk och citat och har tidigare också skrivit ett tankeväckande gästinlägg för Punctum saliens under rubriken Malou Thorman vill utveckla vår syn på julens sociala mönster.

Är du nyfiken på boken så finns möjlighet att köpa den på flera olika platser. En utförlig förteckning över samtliga återförsäljare finner du här.

Varmt tack alla medverkande, läsare och alla andra som på olika sätt engagerar sig i Punctum saliens. Ni är min största inspirationskälla!

Elisabeth

 

3 svar på ”Boksignering pågår – en mycket trevlig uppgift!

 • 17 december, 2012 kl. 5:37 e m
  Permalänk

  Tack Jenny och Cecilia! Jag blir så glad för era kommentarer. Det betyder mycket! Varmt tack också för ert engagemang i boken på olika sätt. Utan er hade det inte blivit så bra! Härligt att få göra detta tillsammans med er.

 • 17 december, 2012 kl. 9:22 f m
  Permalänk

  Du är en stor inspirationskälla och det är beundransvärt det du gjort!

  You Rock, Elisabeth!

Kommentarer är stängda.