Boken ”Berika och värna livet” möter läsaren

I dag är det digital bokrelease för ”Berika och värna livet – Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration. Du är varmt välkommen att medverka.

Ta del av inlägg om boken

Maud Granholm och bloggen Basilica skriver om sin medverkan i projektet.Ta del av Maud Granholms  gästinlägg och hennes erfarenheter av boken genom inlägget på hennes sida Basilica under rubriken Berika och värna livet. 

Varmt tack Maud för ditt engagemang, din medverkan och för förmånen att få samarbeta med dig.

Maud har även tidigare skrivit gästinlägg för Punctum saliens under rubriken Allt verkligt liv är möte.

Marie-Louise Nilsson och Barbro Olsson har engagerat sig i projektet och de har också valt att bli återförsäljare för boken. Varmt tack också till er! Det är en rik källa till glädje att samarbeta med er.

Nya återförsäljare

Ego Spiro Spero som drivs av Marie-Louise Nilsson.

Equlibrium Alexanderteknik Göteborg ( IRL) som drivs av Barbro Olsson. Barbro har också tagit frontbilden till dagens inlägg.

Boken ”Berika och värna livet – Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration” finns att köpa hos Barbro Olsson Equilibrium Alexanderteknik i Göteborg,

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).