Berika och värna livet

Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration

En personlig reflektionsbok du kan plocka fram när och varhelst det passar då själen behöver påfyllnad och inspiration. Bokens innehåll bygger på de tio olika uppdrag, inom ramen för bloggutmaningen Berika och värna livet, som publicerades på Punctum saliens mellan våren 2011 till våren 2012.

Första boken i Punctum saliens regi 

Uppdragen har nu omarbetats och vidareutvecklats för publicering i bokform. Efter varje uppdrag finns utrymme för egna noteringar. Genom att använda boken på detta sätt kan den fungera som en personlig inre resa, ett led i din personliga utveckling.


Tanken med uppdragen är att bejaka din livslust och din skaparglädje och få en möjlighet att hitta tillbaks till och finna ditt eget inre rum. I bokens avslutande del finner du länkar och citat av  flera av dem som medverkade i utmaningen. Boken är frukten av ett inspirerande samarbete som skapat idé och erfarenhetsutbyte, nya vänskapsband och ofta också andra infallsvinklar på tillvaron.

Berika och värna livet – Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration kan du i dagsläget köpa som bok i bland andra följande nätbutiker:

Punctum saliens webbshop( Önskar du ett personligt signerat exemplar är du varmt välkommen att kontakta mig, Elisabeth Jönsson, på adress elisabeth.jonsson@punctumsaliens.se)

adlibris

Bokus

CDON.com

Klicka på återförsäljare för att få en aktuell förteckning över samtliga återförsäljare.

 

 

2 svar på ”Berika och värna livet

 • 1 december, 2012 kl. 5:23 e m
  Permalänk

  Det låter som en god ambition Majvy!
  Önskar en fin kväll!

 • 1 december, 2012 kl. 1:06 e m
  Permalänk

  Hej.
  Skulle gärna vilja skriva en antologi

Kommentarer är stängda.