Berika och värna livet

Första boken i Punctum saliens regi

Berika och värna livet: tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration.

Berika och värna livet bygger på en bloggutmaning som initierades av Elisabeth Jönsson via inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens hösten 2010.  Bloggutmaningen fungerade på sitt sätt också som en studie i de digitala mediernas möjligheter för litterärt och kulturellt engagemang. Längre ned på denna sida har du möjlighet att ta del av läsares åsikter om boken, bildspel och nyheter längre ned på sidan. Boken finns till försäljning via Punctum saliens webbutik och olika återförsäljare.

berika livet

 

Klicka på länken för att se ett bildspel om boken

Bildspel om boken ”Berika och värna livet – Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration”

Läsare om boken

“Med ett målande och fängslande ordval som sänder ödmjukhet, och lyfter fram vikten av att uppskatta och reflektera över oss själva lyckas Elisabeth Jönsson sända den positiva energi som gör att man inte vill släppa boken “ Berika och Värna Livet “

“Den här lilla enkla boken läser du snabbt, men sedan går den att plocka fram då och då för att inspireras, dagar då livet är grått och trist, eller då det känns som att jag vill fylla dagarna med något som känns meningsfullt och skapande.”

“Boken är en underbar reflektionsbok som även har plats för egna anteckningar och den bygger på 10 lika utmaningar som du själv i lugn och ro kan reflektera över och skriva ner dina egna tankar och iakttagelser i.”

“Boken är ett resultat av ett samarbete i idéskapande och ger möjlighet till erfarenhetsutbyte och nya infallsvinklar på tillvaron.”

”Jag tycker att det är en väldigt trevlig och lättläst bok. Det är en bok som jag gärna håller i min hand och går tillbaka till. Den tilltalar mig och är väldigt lärorik. Man hittar även ett flertal tips på annan litteratur i ämnet om man vill vidareutveckla något som intresserar särskilt.”

Recensioner

Maria Bielke von Sydow

Anna Granström

Monika Häägg

Laura Popa

 

 

 

Ett svar på ”Berika och värna livet

  • 31 mars, 2013 kl. 5:12 e m
    Permalänk

    Åh, vad roligt Elisabeth att du har fått så många återförsäljare och som nu tar in boken det gör att fler läsare får möjligheteten till att läsa din bok ”Berika och värna livet” . Nu väntar en mycket spännande tid med bla. boksignering jag önskar dig ett STORT LYCKA TILL! Ser fram emot att få läsa din nästa bok ….. Kram Maria <3

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.